• avocat
  • scriitor
  • publicist

Asaltul pedofililor

     Lumea și-a pierdut mințile și se întoarce cu voioasă și inconștientă sminteală la Sodoma și Gomora, când „bărbați se cuplau cu bărbați, femei cu femei; bărbați se cuplau cu iepe, femei cu tauri. Au mâncat  pe săturate din pomul vieții, au mâncat pe săturate din pomul cunoașterii. Au sfărâmat idolii sacri și au văzut că nu sunt  altceva decât Iemn și piatră; au sfărâmat ideile și au văzut că sunt vorbe goale. Au ajuns cot la cot cu Dumnezeu și au zis:  «Acest Dumnezeu e fiul fricii, și nu părintele ei»; și nu Ie-a mai fost teamă de el. Pe cele patru porți ale cetății, au scris cu  litere mari, galbene: «AICI NU EXISTĂ DUMNEZEU!» Dumnezeu, ce vrea să zică asta? Nu mai există stavilă pusă instinctelor noastre, nu mai există răsplată pentru bine, nici pedeapsă pentru rău, nici virtute, nici rușine, nici dreptate; suntem cu toții lupi și lupoaice în călduri.”[1]

Și dacă Dumnezeu  nu există, totul e permis, nu ? De aceea, azi nu mai miră pe nimeni că pedofilii au ieșit din catacombele tenebroase și ne-au impresurat ireversibil și irespirabil, murdărindu-ne, însângerându-ne și traumatizându-ne. Timid și rar, la început, cu nerușinare și insistență, mai apoi, umplându-ne sufletul de spaime. Am trăit lângă ei și laolaltă cu ei atâta vreme fără să ne dăm seama de pidosnicia lor și, deodată, ne-am trezit că sub  masca de vecini și de colegi cumsecade se ascund adevărați monștri. Stârnite sexual de mirosul cărnii fragede, fiarele în călduri au sărit pe  prăzile inocente și le-au furat copilăria. Îngeri  sodomizați  de brutele bolnave, în  numele diversității sexuale ale unui Occident putred, nu oricum ! Acolo unde – în Olanda, de pildă, leagănul tuturor extravaganțelor – niște suboameni au întocmit un manual al pedofilului – The Pedophile Handbook (disponibil pe Dark Net). Ei bine, în prefața acestei pravile a hidoșeniei umane  citești și te îngrozești: „Bine ați venit în noul ghid al manualului și a doua noastră etapă în drumul spre paradis. Este o plăcere pentru noi să îi prezentăm pe frumoșii noștri copii ca pe un subiect științific ce trebuie explorat și în care să vă inițiați. Înainte chiar de a începe să vă gândiți la practica iubirii față de copii, mai ales la practicarea sexului cu copii, este foarte important tot ce se poate învăța despre copii, și care să fie relevant pentru adevărații pedofili. Sunt atâtea lucruri la care trebuie să fiți atenți, și tot atâtea lucruri pe care cineva le poate folosi pentru a se apropia de ei și de fructul lor interzis. Copiii sunt ceva foarte special. Ei provoacă sentimente de iubire și de duioșie în noi toți. Totuși, în forul interior al pedofililor veritabili, ei provoacă mai mult de atât: sunt simțăminte romantice și sexuale. Când toate acestea se combină, înțelegi imediat ce dar imens este orientarea noastră pedofilă și cât de prețioși sunt copiii pentru noi.

Datorită acestui amestec unic, pedofilii beneficiază de cele mai mari satisfacții în dragoste și sex, pentru că este ceva cu adevărat unic să fii intim cu cineva atât de drăgălaș și de nevinovat, dar și atât de atrăgător din punct de vedere erotic, în același timp. Aproape că este prea copleșitor ca să faci față!

Acest ghid vă va oferi o abordare de bază, dar eficientă, în domeniul sexualității copiilor, în diferitele etape ale vieții lor. Vom cerceta și dezvoltarea lor sexuală, psihologică și fiziologică. Apoi vom examina diferitele personalități ale copiilor, efectele lor asupra dragostei noastre practice pentru ei, și vom învăța cum să recunoaștem trăsăturile comune ale acestor personalități, atunci când suntem implicați în relații cu mai mulți copii diferiți. Și, în fine, mai este și chimia: veți învăța ce este aceasta și cât este de importantă pentru reușita și siguranța voastră, ca pedofili activi și iubitori de copii. Acest ghid va fi o importantă trusă de instrumente pe care să o aveți asupra voastră, atunci când sunteți pe punctul de a descoperi, a vă împrieteni și a interacționa cu copiii, mai ales în mod sexual, oriunde în lume.”

Ți se întoarce  stomacul  pe  dos, rațiunea ți se întunecă și la naiba cu preceptele  toleranței creștine. Din prea multă milă și înțelegere s-a ajuns aici, permisivitatea perversă a noii corectitudini politice e cancerul mortal al contemporaneității. Curând, mă tem că și pedofilia va fi legalizată, se vor găsi destui deștepți cu  bani și cu influență să o justifice doct și științific. Păi, ce, consumul de droguri nu a devenit, în anumite limite, o îndeletnicire onorabilă în anumite țări? Roasă de viermele autodistrugerii, omenirea nu pare să se trezească la realitate și nu se sinchisește că pruncuții îi sunt batjocoriți  de pedofili… Până una-alta, propun ca toate bestiile posedate de sinistrul viciu să fie deportate pe o insulă pustie și păzite cu strictețe, aidoma leproșilor de altădată. Și liniște, să n-aud comentarii din partea organizațiilor privind drepturile omului, m-am săturat de opereta asta de doi bani! Locul lor nu-i în mijlocul nostru, asemenea dihănii trebuie alungate cât mai departe, în sălbăticie !

–––––––––––––––––––

[1] Nikos Kazantzakis, Raport către El Greco

Va puteți abona la articole prin e-mail:

Citeste si...

22 aprilie, 2024

Lumea și-a pierdut mințile și se întoarce cu voioasă și inconștientă sminteală la Sodoma și Gomora, c

18 aprilie, 2024

Lumea și-a pierdut mințile și se întoarce cu voioasă și inconștientă sminteală la Sodoma și Gomora, c

11 aprilie, 2024

Lumea și-a pierdut mințile și se întoarce cu voioasă și inconștientă sminteală la Sodoma și Gomora, c

Articole similare

Portrete și portrete (2)
VIZUALIZARI
Portrete și portrete (1)
VIZUALIZARI
Războiul, ca profit ...
VIZUALIZARI
Gura lumii
VIZUALIZARI
Crucea răbdării
VIZUALIZARI
Din hârdăul politic
VIZUALIZARI
Dinlăuntrul labirintului
VIZUALIZARI
Privind îndărăt, cu mâhnire...
VIZUALIZARI
America lui Marlon Brando
VIZUALIZARI
O zi ca oricare alta...
VIZUALIZARI